Què és?


                                  (Punxa per a agrandar)

El Campament Acció Ecologista Agró és una iniciativa del projecte educatiu pel bé comú Kyrios Educació per a l'organització d'amants de la natura Acció Ecologista Agró.

El Campament Acció Ecologista Agró és un projecte educatiu creat al 2012, sobre els immensos valors naturals de la nostra terra i les amenaces que li ocasiona la convivència amb la nostra espècie, i com superarles per a conviure amb equilibri amb la nostra terra, i poder viure millor.

                                       (Punxa per a agrandar)

Durant el campament a través de jocs, dinàmiques, excursions, visites i entrevistes, projeccions i més, coneixem millor el què fem a Acció Ecologista Agró, les nostres comissions, grups locals, col·lectius, accions, denúncies, custòdia del territori, educació ambiental, comunicació...

Ací pots veure un primer esborrany de la planella de les activitats que farem aquest any. Moltes coses poden canviar, però és un primer esborrany que hem dissenyat entre tot l'equip.

  (Punxa per a agrandar)Si tens poc més de temps i t'abelleix, ací tens el programa d'activitats explicat per Marcos Pla, coordinador del campament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada