diumenge, 1 de setembre del 2013

Fotos + històries Dia 3- 2013  


El tercer dia de les fotos del nostre campament d'estiu!! No vos perdeu el text de les fotos!. Descobrireu la nostra passió per l'educació, per la natura, i l'entusiasme contagiós que destil · len els nostres xavals. Endavant!

A este tercer día vam rebre la visita de l'històric Enric Amer que ens parlà de com podíem 'crear' un riu amb les nostres mans, manera poetica d'explicar el treball de lluita i custòdia del territori a la Marjal d'Almenara. A més vam anar d'excursió a la Cueva de las Palomas, un impresionant abric calizo amb un fresc toll. Per el camí anarem descobrint el secrets i meravelles de la natura, però també l'impacte de l'acció ignorant dels humans sobre la natura, sempre imaginant com podríem fer-lo millor.Després del feliç bany a la cova, per la vesprada vam rebre la visita de Enrique Díaz Tendero de Valencia en Bici- AEAgró que ens va parlar i demostrar amb divertits experiments, del transport més saludable, eficaç i responsable de la história: la  bicicleta.

Per la nit, última velada, amb actuacions de agrons i monis, i emocionant entrega de diplomes per a tancar una nit molt bonica. Podeu seguir el relat del que vam fer eixe dia seguint les explicacions de cada foto.
Les trobaràs ací a este àlbum del nostre Facebook. No cal tindre compte per a veure-les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada